Amanida de cogombre

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    En comparació amb altres hortalisses, el cogombre és molt pobre en calories pel seu baix contingut en hidrats de carboni i la seva riquesa en aigua. Com la resta, el cogombre és font de fibra.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Amanida de cogombre 

  • 4 cogombres 
  • 50 ml llet de coco 
  • 40 g cacauet torrat 
  • 1 iogurt natural  
  • 4 rodelles xili de Xalapa envinagrat  
  • 1 llimona 
  • Gingebre fresc pelat  
  • Coriandre fresc 
  • Pebre negre 
  • Sal

PREPARACIÓ

  1. Tallem 4 rodelles de xilis de Xalapa envinagrats a brunesa i pelem un dit de gingebre. Posem els xilis en un bol i hi ratllem un dit de gingebre pelat.  
  2. Tallem de qualsevol manera una mica de coriandre fresc. Ho integrem.  
  3. Afegim al bol un iogurt natural i 50 ml de llet de coco. Abans, mirem que estigui ben barrejada.  
  4. Hi afegim la ratlladura d'una llimona i unes gotes de suc. Ho integrem bé.  
  5. Pelem 4 cogombres a ratlles i els tallem a macedònia. Els afegim al bol. Salpebrem i ho integrem.  
  6. Afegim al bol 40 g de cacauets torrats matxucats amb morter. 
  7. Emplatem 
Anar al contingut