Amanida de cogombre
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 10 minuts
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
En comparació amb altres hortalisses, el cogombre és molt pobre en calories pel seu baix contingut en hidrats de carboni i la seva riquesa en aigua. Com la resta, el cogombre és font de fibra.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
Amanida de cogombre
- 4 cogombres
- 50 ml llet de coco
- 40 g cacauet torrat
- 1 iogurt natural
- 4 rodelles xili de Xalapa envinagrat
- 1 llimona
- Gingebre fresc pelat
- Coriandre fresc
- Pebre negre
- Sal
PREPARACIÓ
- Tallem 4 rodelles de xilis de Xalapa envinagrats a brunesa i pelem un dit de gingebre. Posem els xilis en un bol i hi ratllem un dit de gingebre pelat.
- Tallem de qualsevol manera una mica de coriandre fresc. Ho integrem.
- Afegim al bol un iogurt natural i 50 ml de llet de coco. Abans, mirem que estigui ben barrejada.
- Hi afegim la ratlladura d'una llimona i unes gotes de suc. Ho integrem bé.
- Pelem 4 cogombres a ratlles i els tallem a macedònia. Els afegim al bol. Salpebrem i ho integrem.
- Afegim al bol 40 g de cacauets torrats matxucats amb morter.
- Emplatem