Amanida de cogombre

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Dieta: Vegana
  • Informació nutricional
    -Obre

    En comparació amb altres hortalisses, el cogombre és molt pobre en calories pel seu baix contingut en hidrats de carboni i la seva riquesa en aigua. Com la resta d'hortalisses, el cogombre és una font de fibra.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 1 PERSONA:

    Cogombre  

    Pastanaga 

    Ceba tendra 

    Oli OVE 

    Salsa de soja  

    Vinagre de poma  

    Tàperes  

    Gingebre fresc 

    Menta fresca 

    Mix fruites seques  

PREPARACIÓ

  1. Comencem per la vinagreta. En un bol gran hi aboquem dues cullerades d'oli d'oliva, una cullerada de salsa de soja i una cullerada de vinagre de poma.  
  2. Hi afegim una cullerada de tàperes que haurem maltallat prèviament. També hi ratllem mig dit de gingebre fresc pelat. Ho barregem tot amb una vareta manual. 
  3. Al mateix bol, amb l'ajuda d'una mandolina, laminem al llarg mig cogombre, mitja pastanaga i mitja ceba tendra. Ho integrem bé. 
  4. Piquem a juliana fulles de menta fresca per a l'emplatat. 
  5. Emplatem l'amanida de cogombre, ceba i pastanaga, hi afegim la menta i, per acabar, una mica de mix de fruites seques. 
Anar al contingut