Amanida de col, pernil, mostassa i mandarines
- Programa: Benvinguts a l'hort
- Cuina: Ada Parellada
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
Mitja col
2 mandarines
Un grapat de nous
100 g de pernil curat, tallat a tires
100 ml d'oli d'oliva
Una cullerada sopera de mostassa en gra
PREPARACIÓ
- Retirem les fulles externes de la col. La tallem a làmines fines i l'escaldem, en aigua bullent, durant trenta segons. Només ha de perdre la cruor.
- Refresquem la col en aigua i gel, i l'escorrem.
- Barregem la mostassa amb l'oli.
- Pelem la mandarina i en tallem menuda la pell per afegir-la a l'oli de mostassa.
- Amanim la col amb l'oli de mostassa i hi barregem les nous picades.
- Tallem la mandarina per traure'n la pell dels grills.
- A la base del plat posem la col amanida amb l'oli de mostassa i mandarina. A sobre posem el pernil, les nous i acabem amb uns grills de mandarina.