Amanida de cuscús amb raïm i panses
- Programa: Benvinguts a l'hort
- Cuina: Ada Parellada
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- INGREDIENTS PER A 4 PERSONES:
100 g de cuscús precuit
50 g de raïm negre
20 g de panses
1 llauna d'anxoves en oli
1 taronja
1 manat petit de menta fresca
Oli d'oliva
Sal
PREPARACIÓ
- Escaldem la menta, només uns pocs segons, en aigua bullint. Les refresquem immediatament i les assequem bé.
- Batem les fulles amb oli i sal.
- Hidratem el cuscús precuit amb l'aigua on hem escaldat la menta i un raig d'oli. Quan sigui hidratat, separem els grans amb l'ajut d'una forquilla.
- Al cuscús afegim les anxoves tallades petites, el raïm pelat i tallat, les panses i la taronja pelada i tallada a sang.
- Amanim amb l'oli de menta i barregem bé.