Amanida de faves i cansalada

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

    250 g faves congelades

    300 g de cansalada

    2 cebes

    1 taronja

    1 gra d'all

    1/4 col verda

    1/4 bròquil

    Vinagre de chardonnay

    Vi ranci

    Oli ove

    Pebre negre

    Menta

    Sal

     

PREPARACIÓ

  1. Tallem 2 cebes a ploma i les enrossim uns 15 minuts.
  2. Espremem 1 taronja i la colem.
  3. Tallem un gra d'all a microbrunoise.
  4. En un pot, posem l'all, el suc de taronja, un raig de vi ranci, un raig de vinagre de chardonnay, pebre negre i sal.
  5. Ho deixem 10 minuts perquè redueixi.
  6. Tirem els sucs a la paella amb la ceba i deixem que redueixi uns 10 minuts.
  7. Apartem la ceba del foc i la guardem en un bol.
  8. Tallem 300 g de cansalada a dauets.
  9. Els saltem a la mateixa paella de la ceba . Un cop enrossida, la guardem en un bol.
  10. Tallem a juliana ¿ de col verda.
  11. Posem la col a la mateixa paella on hem fet la cansalada.
  12. Tallem els arbrets de ¿ de bròquil i els posem a la paella amb la col i ho saltem uns minuts.
  13. Un cop saltat, afegim un raig d'aigua mineral a la paella i la tapem perquè les verdures es facin al vapor.
  14. Un cop cuinat (en pocs minuts), reservem les verdures en un altre bol.
  15. Rescatem del congelador 250 g de fava tendra congelada.
  16. A la mateixa paella on hem enrossit la ceba, hi coem les faves amb una mica d'aigua. Tapem la paella perquè faci vapor.
  17. Hi afegim sal.
  18. Tallem menta a chifonade i l'afegim a les faves i apaguem el foc. Afegim pebre negre.
  19. En un bol gran posem la ceba amb els sucs, la col i el bròquil, la cansalada i les faves, i ho barregem.
  20. Ho amanim amb un raig d'oli d'oliva.
Anar al contingut