Amanida de fesols

  • Cuina: Arnau Paris
  • Dificultat: Baixa
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els fesols, com la resta de llegums, són rics en fibra, un nutrient que ens pot ajudar a regular el trànsit intestinal i a regular els nivells de colesterol.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 200 g de fesols cuits 

    30 g de pinyons ibèrics  

    30 ml d'oli OVE 

    1 all 

    1 raig d'aigua  

    10 g de formatge de Maó  

    5 g d'alga wakame seca 

    Pebre

PREPARACIÓ

  1. Posem al got triturador 5 g d'alga wakame seca i la triturem fins a fer-ne pols.  
  2. Posem 30 g de pinyons en una paella al foc i els torrem a poc a poc.  
  3. Posem 2/3 d'aquests pinyons al vas triturador. Reservem la resta.  
  4. Posem 10 g de formatge de Maó al vas.  
  5. Hi afegim un gra d'all. 
  6. Hi afegim un raig curt d'aigua i 30 ml d'oli OVE. Ho turbinem fins que tinguem una pasta.  
  7. Posem en un bol 200 g de fesols cuits, el pesto d'algues acabat de fer i una mica de pebre negre. Ho barregem amb cura perquè s'integri tot plegat. 
Anar al contingut