Amanida de fesols
- Cuina: Arnau Paris
- Dificultat: Baixa
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
Els fesols, com la resta de llegums, són rics en fibra, un nutrient que ens pot ajudar a regular el trànsit intestinal i a regular els nivells de colesterol.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
200 g de fesols cuits
30 g de pinyons ibèrics
30 ml d'oli OVE
1 all
1 raig d'aigua
10 g de formatge de Maó
5 g d'alga wakame seca
Pebre
PREPARACIÓ
- Posem al got triturador 5 g d'alga wakame seca i la triturem fins a fer-ne pols.
- Posem 30 g de pinyons en una paella al foc i els torrem a poc a poc.
- Posem 2/3 d'aquests pinyons al vas triturador. Reservem la resta.
- Posem 10 g de formatge de Maó al vas.
- Hi afegim un gra d'all.
- Hi afegim un raig curt d'aigua i 30 ml d'oli OVE. Ho turbinem fins que tinguem una pasta.
- Posem en un bol 200 g de fesols cuits, el pesto d'algues acabat de fer i una mica de pebre negre. Ho barregem amb cura perquè s'integri tot plegat.