Amanida de figues farcides de nous i formatge de cabra

  • Programa: Benvinguts a l'hort
  • Cuina: Ada Parellada
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
  • 12 figues fresques
  • 50 g de nous pelades
  • 100 g de formatge de cabra
  • 100 g de Barreja d'enciams
  • 1 mandarina
  • 50 ml de nata
  • Oli d'oliva
  • Pebre
  • Sal

PREPARACIÓ

  1. Pelem el formatge de cabra i el fonem, a foc lent, amb la nata per fer-ne una crema.
  2. Matxuquem les nous i les barregem amb la crema de formatge.
  3. Seccionem la part superior de les figues i les buidem, amb una cullera menuda, procurant no trencar-les.
  4. Matxuquem la polpa de les figues i les afegim a la crema procurant que no estigui massa calenta. Farcim les figues amb aquesta barreja.
  5. Barregem el suc i la pell ratllada de la mandarina, sal, pebre i oli. Emulsionem per fer la vinagreta.
  6. Amanim la barreja d'enciams amb la vinagreta. Col·loquem les figues al plat i les acompanyem amb els enciams amanits.
Anar al contingut