Amanida de figues farcides de nous i formatge de cabra
- Programa: Benvinguts a l'hort
- Cuina: Ada Parellada
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
- 12 figues fresques
- 50 g de nous pelades
- 100 g de formatge de cabra
- 100 g de Barreja d'enciams
- 1 mandarina
- 50 ml de nata
- Oli d'oliva
- Pebre
- Sal
PREPARACIÓ
- Pelem el formatge de cabra i el fonem, a foc lent, amb la nata per fer-ne una crema.
- Matxuquem les nous i les barregem amb la crema de formatge.
- Seccionem la part superior de les figues i les buidem, amb una cullera menuda, procurant no trencar-les.
- Matxuquem la polpa de les figues i les afegim a la crema procurant que no estigui massa calenta. Farcim les figues amb aquesta barreja.
- Barregem el suc i la pell ratllada de la mandarina, sal, pebre i oli. Emulsionem per fer la vinagreta.
- Amanim la barreja d'enciams amb la vinagreta. Col·loquem les figues al plat i les acompanyem amb els enciams amanits.