Amanida de llenties i arròs
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
Barrejar llegums i cereals és una bona idea per obtenir proteïnes de bona qualitat, ja que tots dos ingredients són deficitaris en alguns aminoàcids que l'altre ingredient aporta i, per tant, es completen.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A 1 PERSONA:
100 g llentia pardina cuita
100 g arròs basmati cuit
15 g formatge de cabra
10 g tàperes
2 anxoves en oli OVE
1 poma Granny Smith
Orenga fresca
Oli OVE
Vinagre de poma
PREPARACIÓ
- Barregem 100 g de llentia pardina cuita i 100 g d'arròs basmati cuit.
- Maltallem 10 g de tàperes i les aboquem al mateix bol-
- Tallem un quart de poma Granny Smith amb pell a daus i també l'hi afegim.
- Per acabar, hi posem unes fulles d'orenga fresca i ho barregem tot bé.
- Prepararem una vinagreta d'anxoves amb 2 anxoves en oli d'oliva que tallem amb un ganivet i afegim a un bol junt amb el seu oli, 1 cullerada de vinagre de poma i 2 cullerades d'oli OVE. Ho emulsionem amb una vareta manual.
- Emplatarem l'amanida posant-hi una mica de la vinagreta per sobre i també formatge de cabra esbocinat.