Amanida de llenties i arròs

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Barrejar llegums i cereals és una bona idea per obtenir proteïnes de bona qualitat, ja que tots dos ingredients són deficitaris en alguns aminoàcids que l'altre ingredient aporta i, per tant, es completen.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 1 PERSONA:

    100 g llentia pardina cuita 

    100 g arròs basmati cuit 

    15 g formatge de cabra   

    10 g tàperes   

    2 anxoves en oli OVE 

    1 poma Granny Smith  

    Orenga fresca 

    Oli OVE 

    Vinagre de poma 

PREPARACIÓ

  1. Barregem 100 g de llentia pardina cuita i 100 g d'arròs basmati cuit.  
  2. Maltallem 10 g de tàperes i les aboquem al mateix bol- 
  3. Tallem un quart de poma Granny Smith amb pell a daus i també l'hi afegim. 
  4. Per acabar, hi posem unes fulles d'orenga fresca i ho barregem tot bé. 
  5. Prepararem una vinagreta d'anxoves amb 2 anxoves en oli d'oliva que tallem amb un ganivet i afegim a un bol junt amb el seu oli, 1 cullerada de vinagre de poma i 2 cullerades d'oli OVE. Ho emulsionem amb una vareta manual.  
  6. Emplatarem l'amanida posant-hi una mica de la vinagreta per sobre i també formatge de cabra esbocinat.
Anar al contingut