Amanida de llenties i confit d'ànec

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    La carn d'ànec és molt més rica en ferro i en vitamines del grup B que altres aus, sobretot si la comparem amb les de corral com el pollastreAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:

    1 confit d'ànec

    200 g llenties pardines cuites

    1 escalunya

    1 pastanaga

    Col llombarda

    Mel

    Salsa de soja

    Mostassa antiga

    Pebre

    Sal

PREPARACIÓ

1. Tallem l'escalunya i la pastanaga a juliana i ho reservem en un bol.

2. Passem per la mandolina la col llombarda per tallar-la ben fina.

3. Hi afegim un polsim de sal.

4. Esfilagarsem el confit d'ànec i l'afegim al bol.

5. Comencem la vinagreta: afegim el greix líquid de l'ànec en un bol, juntament amb la salsa de soja, la sal, el pebre, la mostassa antiga i la mel. Ho barregem bé i ho aboquem al bol amb les verdures.

6. Hi afegim les llenties i integrem tots els ingredients.

Anar al contingut