Amanida de llenties i remolatxa

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les llenties són un llegum ric en ferro vegetal i, per poder-lo aprofitar, s'ha de prendre també un aliment ric en vitamina C (taronja, tomàquet, kiwis, maduixes…)Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:

    100 g llenties cuites

  • 1 remolatxa bullida
  • 1/4 ceba vermella
  • 1/4 ceba tendra
  • Espinacs baby
  • Vinagre vi blanc
  • Oli OVE
  • Pebre negre
  • Sal
  •  

PREPARACIÓ

1. Tremparem 1/4 de ceba, perquè ens quedi cruixent i una mica menys forta. La tallarem fina i la posarem en un bol amb aigua i gel.

2. Mentrestant, tallem a làmines 1/4 de ceba vermella. La posem en un bol, amb una mica de sal, pebre, un raig de vinagre i un raig d'oli d'oliva.

3. Assequem una mica la remolatxa bullida i la tallem a daus. Els incorporem al bol de l'amanida.

4. Integrem 100 g de llenties cuites al bol i ho barregem bé.

5. Hi incorporem també espinacs baby.

6. Recuperem la ceba que teníem en aigua freda. Li traiem l'excés d'aigua amb un paper absorbent i la incorporem a la resta de l'amanida.

7. Acabem amb un polsim de sal i un raig d'oli.

Anar al contingut