Amanida de llenties i remolatxa
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
Les llenties són un llegum ric en ferro vegetal i, per poder-lo aprofitar, s'ha de prendre també un aliment ric en vitamina C (taronja, tomàquet, kiwis, maduixes )Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
PER A 1 PERSONA:
100 g llenties cuites
- 1 remolatxa bullida
- 1/4 ceba vermella
- 1/4 ceba tendra
- Espinacs baby
- Vinagre vi blanc
- Oli OVE
- Pebre negre
- Sal
PREPARACIÓ
1. Tremparem 1/4 de ceba, perquè ens quedi cruixent i una mica menys forta. La tallarem fina i la posarem en un bol amb aigua i gel.
2. Mentrestant, tallem a làmines 1/4 de ceba vermella. La posem en un bol, amb una mica de sal, pebre, un raig de vinagre i un raig d'oli d'oliva.
3. Assequem una mica la remolatxa bullida i la tallem a daus. Els incorporem al bol de l'amanida.
4. Integrem 100 g de llenties cuites al bol i ho barregem bé.
5. Hi incorporem també espinacs baby.
6. Recuperem la ceba que teníem en aigua freda. Li traiem l'excés d'aigua amb un paper absorbent i la incorporem a la resta de l'amanida.
7. Acabem amb un polsim de sal i un raig d'oli.