Amanida de mongetes i mango
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 10 minuts
- Dieta: Vegana
- Informació nutricional -Obre
Els llegums ens aporten energia de llarga durada, proteïnes vegetals, fibra i minerals; per això es recomana prendre'n 2 o 3 dies a la setmana.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
100 g mongetes vermelles cuites
1/4 mango
1/4 poma Granny Smith
1 tros pebrot vermell
1 llima
Vinagre de poma
Coriandre
Salsa piri-piri
Oli OVE
Sal
Pebre
PREPARACIÓ
- Tallem a juliana un tros de pebrot vermell i el reservem en un bol.
- Tallem també a juliana un tros de poma Granny Smith i l'afegim al bol.
- Agafem i reservem per emplatar 3 fulles de coriandre i en piquem 3 més que afegim al bol.
- Ho amanim amb oli, sal, pebre, una mica de ratlladura de llima, el suc de mitja llima, vinagre de poma i unes gotes de salsa piri-piri. Ho barregem i ho reservem.
- Tallem 1/3 de mango i, amb el ganivet, en tallem la polpa fent una quadrícula. Separem els daus de polpa de mango de la pell i els afegim al bol.
- Aboquem al bol els 100 g de mongetes cuites que abans hem rentat amb aigua. Ho integrem amb la resta d'ingredients del bol.
- Ho emplatem i ho decorem amb les fulles de coriandre que teníem reservades.