Amanida de mongetes i mango

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Dieta: Vegana
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els llegums ens aporten energia de llarga durada, proteïnes vegetals, fibra i minerals; per això es recomana prendre'n 2 o 3 dies a la setmana.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 100 g mongetes vermelles cuites

    1/4 mango

    1/4 poma Granny Smith

    1 tros pebrot vermell

    1 llima

    Vinagre de poma

    Coriandre

    Salsa piri-piri

    Oli OVE

    Sal

    Pebre

PREPARACIÓ

  1. Tallem a juliana un tros de pebrot vermell i el reservem en un bol.
  2. Tallem també a juliana un tros de poma Granny Smith i l'afegim al bol.
  3. Agafem i reservem per emplatar 3 fulles de coriandre i en piquem 3 més que afegim al bol.
  4. Ho amanim amb oli, sal, pebre, una mica de ratlladura de llima, el suc de mitja llima, vinagre de poma i unes gotes de salsa piri-piri. Ho barregem i ho reservem.
  5. Tallem 1/3 de mango i, amb el ganivet, en tallem la polpa fent una quadrícula. Separem els daus de polpa de mango de la pell i els afegim al bol.
  6. Aboquem al bol els 100 g de mongetes cuites que abans hem rentat amb aigua. Ho integrem amb la resta d'ingredients del bol.
  7. Ho emplatem i ho decorem amb les fulles de coriandre que teníem reservades.

 

Anar al contingut