Amanida de pasta amb peix
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Amanida de pasta amb peix
- (per a 2 persones)
- 1 llom de perca
- 1 grapat de fulles d'espinac
- 60 g de pasta d'espirals bullida
- 1/2 kiwi
- 1/2 poma àcida
- 1 cullerada d'oli de nous
- nous pelades
- iogurt
PREPARACIÓ
1. Barregem el iogurt amb una mica d'aigua i sal. Ho remenem bé i ja tenim la beguda per al nostre àpat.
2. Ara tirem una mica de sal al llom de perca, escalfem una paella amb un rajolinet d'oli i hi daurem el llom per les dues bandes. Quan sigui daurat, el tallem a dauets.
3. Pelem i tallem el kiwi a làmines i la poma a dauets.
4. Tallem les fulles d'espinac a juliana i les nous a trossets.
5. Barregem en un bol la pasta, el peix, el kiwi, la poma, els espinacs i les nous.
6. Amanim els ingredients del bol amb una cullerada d'oli de nous i ho emplatem.
2. Ara tirem una mica de sal al llom de perca, escalfem una paella amb un rajolinet d'oli i hi daurem el llom per les dues bandes. Quan sigui daurat, el tallem a dauets.
3. Pelem i tallem el kiwi a làmines i la poma a dauets.
4. Tallem les fulles d'espinac a juliana i les nous a trossets.
5. Barregem en un bol la pasta, el peix, el kiwi, la poma, els espinacs i les nous.
6. Amanim els ingredients del bol amb una cullerada d'oli de nous i ho emplatem.