Amanida de pasta

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    La pasta és un aliment baix en greixos i ric en proteïnes i hidrats de carboni de lenta assimilació (que ens dona energia de llarga durada) i se'n pot menjar 2 o 3 dies per setmana.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 300 g de pasta casarecce     

    16 olives grossal desossades     

    5 filets  d'anxova

    2 ous     

    2 cogombres agredolços grossos 

    1 llauna de verat       

    5 cullerades maionesa

    1 cullerada de mostassa de Dijon

    1 ceba tendra        

    vinagre

    sal

    pebre

    avellanes torrades

    alfàbrega 

    1/2 llima

PREPARACIÓ

  1. Afegim un polsim de sal i 300 g de pasta casarecce en una olla que conté 3 l d'aigua bullint. Deixem que es cogui la pasta durant 7 minuts.
  2. Posem 2 ous en un pot amb aigua mineral  amb un polsim de sal i un raig de vinagre. Els hi deixem bullir durant 8 minuts.
  3. Tallem a juliana una ceba tendra i la posem en un bol gros.
  4. Tallem els cogombrets a quarts de lluna i els posem en un bol gros amb les 16 olives grossal desossades i una mica de pebre negre.
  5. Traiem la pasta de l'olla i l'estirem en una safata per tallar la cocció. Hi afegim un raig d'oli OVE. Ho reservem.
  6. Preparem un bol amb aigua i gel i hi posem els ous bullits per refredar-los.
  7. Pelem els ous i els ratllem dins del bol, on també hi afegirem la pasta bullida.
  8. Posem dins un got de túrmix 5 cullerades de maionesa de pot, 1 cullerada de mostassa de Dijon, 5 filets d'anxova tallats a microbrunesa i el suc de 1/2 llima. Ho triturem i ho afegim al bol.
  9. Obrim una llauna de verat i l'afegim al bol. Ho remenem.
  10. Aixafem un grapat d'avellanes torrades i les hi afegim.
  11. Hi afegim unes fulles d'alfàbrega i ho remenem.
  12. Omplim el tàper amb el contingut del bol i el tapem. En reservem la resta a la nevera en el mateix bol filmat.
Anar al contingut