Amanida de pèsols i favetes, amb oli de menta i cremós de formatge

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Lluc Quintana
  • Restaurant: Can Xapes

INGREDIENTS

  • Pèsols

    Favetes

    Romanesco

    Espàrrecs

    Formatge fresc

    Pernil salat

    Tòfona negra

    Oli d'oliva

    Menta

    Sal

    Pebre negre

     

PREPARACIÓ

  1. Pelem els espàrrecs.
  2. Escaldem les favetes i els pesòls.
  3. Bullim el romanesco i els espàrrecs fins que estiguin al dente. 
  4. Afegim una mica d'oli, sal i pebre a les verdures.
  5. Incorporem al plat dauets de pernil salat, tòfona negra i unes fulles de menta esmicolades.
  6. Acabem d'amanir-ho amb oli i ho emplatem amb formatge fresc que posarem amb l'ajuda d'una mànega pastissera. 

 

Anar al contingut