Amanida de pop
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cuines
- Dieta: Sense lactosa
- Informació nutricional -Obre
El pop és un mol·lusc que conté poc greix i és baix en colesterol.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 1 pop d'uns 2 kg
- 2 cebes de Figueres
- 1 fulla de llorer
- 8 tomàquets pebrot
- 15 olives de Kalamata amb pinyol
- 1 pebrot verd petit
- 1 pebrot vermell petit
- vinagre d'arròs o de vi blanc
- oli d'oliva verge extra
- aigua mineral
- menta
- alfàbrega
- pebre
PREPARACIÓ
- Agafem una o dues potes del pop per fer el plat. La resta de pop, el podem guardar envasat al buit al congelador o en oli a la nevera.
- Conservem les potes de pop que sobren a la nevera, amb un pot amb oli d'oliva verge extra.
- Escaldem els tomàquets i els refredem amb gel per pelar-los. Tallem els tomàquets juntament amb els pebrots i la ceba. Tallem els pebrots a quadradets d'1 cm x 1 cm i la ceba a rodanxes.
- Traiem el pinyol a les olives de Kalamata i les posem a l'amanida.
- Remenem les verdures i les amanim amb el vinagre d'arròs, l'oli, l'alfàbrega, la menta i el pebre.