Amanida de préssec
INGREDIENTS
1 ració
1 préssec de vinya
4 cirerols
1/2 ceba tendra
1 bitxo fresc
Vinagre de poma
Coriandre fresc
Oli OVE
Pebre negre
Sal
PREPARACIÓ
- Posem una paella a escalfar.
- Pelem i tallem a daus un préssec de vinya.
- Portem el préssec tallat a la paella.
- I el marquem per totes les cares.
- Hi posem una mica d'oli i sal.
- Apaguem el foc i deixem que el préssec perdi temperatura.
- Tallem a macedònia una ceba tendra, el bulb i la cua.
- Tallem per la meitat 4 cirerols.
- Els reservem.
- Tallem un bitxo fresc i li traiem membrana i llavors.
- Posem al bol on ja hi ha la ceba, el tomàquet i el bitxo, els préssecs marcats. Hi posem unes fulles de coriandre picades.
- Amanim amb pebre negre, sal i un raig vinagre de poma. Ho barregem bé.