Amanida de préssec

  • Cuina: Arnau Paris
  • Dificultat: Baixa
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els préssecs són rics en carotens, que un cop a l'organisme es transformen amb vitamina A i ajuden a mantenir la pell sanaAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 ració 

     

    1 préssec de vinya 

    4 cirerols 

    1/2 ceba tendra 

    1 bitxo fresc  

    Vinagre de poma 

    Coriandre fresc 

    Oli OVE 

    Pebre negre 

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Posem una paella a escalfar.  
  2. Pelem i tallem a daus un préssec de vinya.  
  3. Portem el préssec tallat a la paella.  
  4. I el marquem per totes les cares.  
  5. Hi posem una mica d'oli i sal. 
  6. Apaguem el foc i deixem que el préssec perdi temperatura. 
  7. Tallem a macedònia una ceba tendra, el bulb i la cua. 
  8. Tallem per la meitat 4 cirerols. 
  9. Els reservem.  
  10. Tallem un bitxo fresc i li traiem membrana i llavors. 
  11. Posem al bol on ja hi ha la ceba, el tomàquet i el bitxo, els préssecs marcats. Hi posem unes fulles de coriandre picades. 
  12. Amanim amb pebre negre, sal i un raig vinagre de poma. Ho barregem bé.  
Anar al contingut