Amanida de ruca i xampinyons amb parmesà
- Programa: Tàpias variades
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- 100 g de ruca
- 50 g de créixens
- 200 g de xampinyons ben frescos
- 1 poma golden
- 40 g de nous
- 80 g de parmesà ratllat
- 1 dl d'oli d'oliva extra verge
- sal gruixuda en escames
PREPARACIÓ
1. Renteu les fulles de ruca i els créixens. Escorreu bé i assequeu.
Traieu el tronc dels xampinyons i talleu el barret en làmines fines.
2. Peleu la poma i talleu-la a daus.
3. Disposeu en els diferents plats les fulles de ruca, les fulles de creixen, les làmines de xampinyons i els daus de poma.
4. Trinxeu les nous i mescleu-les amb el parmesà ratllat i l'oli d'oliva. Poseu pel damunt de l'amanida i afegiu uns grans de sal.
Traieu el tronc dels xampinyons i talleu el barret en làmines fines.
2. Peleu la poma i talleu-la a daus.
3. Disposeu en els diferents plats les fulles de ruca, les fulles de creixen, les làmines de xampinyons i els daus de poma.
4. Trinxeu les nous i mescleu-les amb el parmesà ratllat i l'oli d'oliva. Poseu pel damunt de l'amanida i afegiu uns grans de sal.