Amanida de taronja i bacallà

  • Cuina: Arnau Paris
  • Dificultat: Baixa
  • Informació nutricional
    -Obre

    El bacallà és un peix blanc i, per tant, de baix contingut greixós i amb proteïnes de bona qualitatAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 taronja

    40 g de bacallà en oli

    6 olives negres amb pinyol

    1 ou

    1 ceba morada

    Ruca

    Oli

    Vinagre

PREPARACIÓ

  1. Comencem bullint aigua i quan arribi a bullir hi afegim un ou amb cura i el coem durant 7 minuts.
  2. Passats els 7 minuts, traiem l'ou amb cura i l'afegim a un bol amb aigua i gel. Un cop dins, hi afegim un raig de vinagre i deixem que es vagi refredant.
  3. Tallem una ceba morada a juliana i l'afegim en un bol.
  4. Agafem 40 g de bacallà en oli, el tallem a tires gruixudes i l'afegim al bol.
  5. Pelem i tallem a grills una taronja. Fem els grills encara més petits. Els tallem per la meitat i els posem al bol.
  6. Acabem l'amanida afegint-hi ruca, 6 olives negres amb pinyol, pebre negre, sal i oli. I ho integrem bé amb dues culleres.
  7. Traiem l'ou amb aigua i gel i el pelem i tallem per la meitat.
  8. Un cop el tinguem pelat ho emplatem tot. Posem una ració d'amanida i ho acabem amb les dues meitats de l'ou a sobre el plat.
Anar al contingut