Amanida de taronja i bacallà
INGREDIENTS
1 taronja
40 g de bacallà en oli
6 olives negres amb pinyol
1 ou
1 ceba morada
Ruca
Oli
Vinagre
PREPARACIÓ
- Comencem bullint aigua i quan arribi a bullir hi afegim un ou amb cura i el coem durant 7 minuts.
- Passats els 7 minuts, traiem l'ou amb cura i l'afegim a un bol amb aigua i gel. Un cop dins, hi afegim un raig de vinagre i deixem que es vagi refredant.
- Tallem una ceba morada a juliana i l'afegim en un bol.
- Agafem 40 g de bacallà en oli, el tallem a tires gruixudes i l'afegim al bol.
- Pelem i tallem a grills una taronja. Fem els grills encara més petits. Els tallem per la meitat i els posem al bol.
- Acabem l'amanida afegint-hi ruca, 6 olives negres amb pinyol, pebre negre, sal i oli. I ho integrem bé amb dues culleres.
- Traiem l'ou amb aigua i gel i el pelem i tallem per la meitat.
- Un cop el tinguem pelat ho emplatem tot. Posem una ració d'amanida i ho acabem amb les dues meitats de l'ou a sobre el plat.