Amanida de xucrut i fonoll
- Cuina: Arnau Paris
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
El fonoll és un bulb, classificat com a verdura, és molt lleuger, ric en aigua i fibra, en destaca el seu contingut de vitamines amb efecte antioxidant i de minerals com el potassi amb lleuger efecte diürètic.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
80 g xucrut
1 ceba tendra
1 manat fonoll
1 pastanaga
Formatge batut
Mostassa antiga
Cogombret agredolç
Pebre negre
Sal
Oli
PREPARACIÓ
1. Comencem ratllant en un bol de pastanaga pelada.
2. Afegim al bol 80 g de xucrut.
3. Tallem a juliana una ceba tendra neta i l'afegim al bol.
4. Hi afegim un cogombret agredolç que també tallem a juliana.
5. Piquem un manat de fonoll i també l'afegim al bol amb una mica de pebre negre i sal.
6. Preparem la salsa en un bol, amb tres cullerades de formatge batut i una cullerada de mostassa antiga.
7. Un cop feta, afegim a l'amanida la salsa de formatge i mostassa i ho barregem bé.
8. Emplatem en una safata i hi afegim l'amanida de xucrut i un raig d'oli.