Amanida de xucrut i fonoll

  • Cuina: Arnau Paris
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    El fonoll és un bulb, classificat com a verdura, és molt lleuger, ric en aigua i fibra, en destaca el seu contingut de vitamines amb efecte antioxidant i de minerals com el potassi amb lleuger efecte diürètic.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 80 g xucrut

    1 ceba tendra

    1 manat fonoll

    1 pastanaga

    Formatge batut

    Mostassa antiga

    Cogombret agredolç

    Pebre negre

    Sal

    Oli

PREPARACIÓ

1. Comencem ratllant en un bol de pastanaga pelada.

2. Afegim al bol 80 g de xucrut.

3. Tallem a juliana una ceba tendra neta i l'afegim al bol.

4. Hi afegim un cogombret agredolç que també tallem a juliana.

5. Piquem un manat de fonoll i també l'afegim al bol amb una mica de pebre negre i sal.

6. Preparem la salsa en un bol, amb tres cullerades de formatge batut i una cullerada de mostassa antiga.

7. Un cop feta, afegim a l'amanida la salsa de formatge i mostassa i ho barregem bé.

8. Emplatem en una safata i hi afegim l'amanida de xucrut i un raig d'oli.

Anar al contingut