Amanida d'estiu amb aigua de ceba
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 1 manat de cibulet
- 1 ceba blanca d'estiu grossa
- oli d'oliva verge extra
- 1 tomàquet d'amanir
- gotes d'aigua de roses
- 1 síndria
- 1 enciam
- 50 g de llenties cuites
- 1 suprema de lluç de 150 g
- 1 safata de flors comestibles
PREPARACIÓ
1. Tritureu la ceba i passeu-la pel colador, per guardar només l'aigua de ceba.
2. Afegiu-hi unes gotes d'aigua de roses, un rajolí d'oli d'oliva, i el cibulet picat i emulsioneu-ho tot per amanir l'amanida.
3. Després, netegeu, centrifugueu i talleu l'enciam. Talleu el tomàquet a grills i la síndria a làmines.
4. Tot seguit, daureu el lluç ben salpebrat a la planxa.
5. I, per acabar, munteu l'amanida amb el tomàquet, les llenties, una mica de sal, l'enciam, la síndria, i amaniu-la amb l'emulsió d'aigua de ceba i roses.
6. Poseu l'amanida a un cantó del plat, el lluç a l'altre cantó, i ho acabeu d'amanir tot amb la resta d'emulsió.
2. Afegiu-hi unes gotes d'aigua de roses, un rajolí d'oli d'oliva, i el cibulet picat i emulsioneu-ho tot per amanir l'amanida.
3. Després, netegeu, centrifugueu i talleu l'enciam. Talleu el tomàquet a grills i la síndria a làmines.
4. Tot seguit, daureu el lluç ben salpebrat a la planxa.
5. I, per acabar, munteu l'amanida amb el tomàquet, les llenties, una mica de sal, l'enciam, la síndria, i amaniu-la amb l'emulsió d'aigua de ceba i roses.
6. Poseu l'amanida a un cantó del plat, el lluç a l'altre cantó, i ho acabeu d'amanir tot amb la resta d'emulsió.