Amanida d'orella i llengua de porc

- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Xavier Mestres
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: L'avi Pau, Cunit
INGREDIENTS
- 2 orelles de porc
- 1 llengua de porc
- 1 ramet d'herbes
- 1 got de vi blanc sec
- aigua
- 2 ous durs
- 2 cullerades de cerfull
- 2 cullerades de cebollí
- 2 cullerades de julivert
- 1 cullerada d'estragó
- 1 cullerada de mostassa groga de Dijon
- oli d'oliva
- vinagre
- sal
- pebre negre
- 1 manat de créixens
- 100 g d'espinacs
PREPARACIÓ
Poseu el ramet d'herbes, uns granets de pebre, el vi blanc i les orelles i la llengua de porc, que haureu tingut amb sal tota una nit a la nevera, en una olla amb aigua bullint.
Deixeu-ho bullir durant una hora. Per fer la salsa, aixafeu els rovells d'ou en un bol. Tot seguit, afegiu-hi una mica de mostassa groga de Dijon, un polset de sal, vinagre, oli i pebre, i barregeu-ho. Després incorporeu-hi cerfull, julivert, cebollí i unes fulles d'estragó, i barregeu-ho fins que quedi ben lligat. Quan la llengua i les orelles estiguin bullides, deixeu-les refredar. Després talleu-les a trossets, incorporeu-les a la salsa i barregeu-ho. I per acabar, poseu unes fulles de créixens i d'espinacs en un plat i afegiu-hi la carn, que ja teniu amanida, a sobre.
Deixeu-ho bullir durant una hora. Per fer la salsa, aixafeu els rovells d'ou en un bol. Tot seguit, afegiu-hi una mica de mostassa groga de Dijon, un polset de sal, vinagre, oli i pebre, i barregeu-ho. Després incorporeu-hi cerfull, julivert, cebollí i unes fulles d'estragó, i barregeu-ho fins que quedi ben lligat. Quan la llengua i les orelles estiguin bullides, deixeu-les refredar. Després talleu-les a trossets, incorporeu-les a la salsa i barregeu-ho. I per acabar, poseu unes fulles de créixens i d'espinacs en un plat i afegiu-hi la carn, que ja teniu amanida, a sobre.