Amanida d'ostres amb "cojondongo" i "cecina" de bou

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Carles Tejedor
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Restaurant: Oilmotion, Barcelona
  • Dieta: Sense lactosa
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les ostres són un dels aliments més rics en zinc, mineral que participa en múltiples processos de l'organisme, com ara la protecció de les cèl·lules com a antioxidant.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Ingredients per a 4 persones
  • 8 ostres
  • 100 g "cecina"
  • 1 ceba vermella
  • 1 pebrot verd
  • 1 pebrot vermell
  • 2 c/p vinagre
  • 1 cabeça d'alls
  • Pa sec
  • 2 tomàquets madurs
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Brots verds

PREPARACIÓ

Piquem totes les verdures: els alls, la ceba, el pebrot verd i el pebrot vermell a quadrats petits.

Comencem fent la vinagreta. En un morter, piquem els alls i el pa sec. Ho emulsionem amb el vinagre. Barregem la vinagreta amb les verdures picades. Ho reservem.

Torrem una mica de pa amb una planxa al foc. Obrim les ostres. Les reservem.

Amb una màquina per a tallar embotit, tallem la cecina molt fina, a làmines primes.

Posem les verdures dins de la closca de l'ostra. Al damunt, hi posem l'ostra i el pa torrat. I per sobre, els talls de cecina.
Anar al contingut