Amanida exòtica de mongetes tendres i tofu
- Programa: Benvinguts a l'hort
- Cuina: Ada Parellada
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Vegetariana
INGREDIENTS
- INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
200 g de mongeta tendra
400 g de tofu
100 ml de llet de coco
Mig mango
1 cogombre
1 fulles de xicoira
50 g de puntes de bambú
2 cebes tendres
1 llima
1 gra d'all
1 bitxo
Vinagre de Mòdena
Gingebre
Oli d'oliva
PREPARACIÓ
- Tallem el tofu a daus i el fiquem en un bol amb la ceba tendra laminada.
- Obrim el bitxo, en retirem els fils interiors i les llavors, el tallem i l'afegim al bol, juntament amb l'all i la menta tallats, la pell de la llima i el gingebre ratllats.
- Exprimim la llimona sobre el bol i hi afegim vinagre de Mòdena. Remenem i reservem durant dues hores perquè marini.
- Tallem les mongetes a la juliana, les escaldem en aigua bullint durant un minut, les refresquem immediatament i les reservem.
- Pelem el cogombre i mig mango i els tallem a la juliana.
- Tallem també a la juliana les puntes de bambú i unes fulles de xicoira.
- Barregem la llet de coco bullida i lleugerament reduïda amb oli i un parell de cullerades del suc del marinat.
- Preparem l'amanida: barregem les mongetes tendres amb el tofu, el mango, el cogombre i les puntes de bambú. Amanim amb la salsa de llet de coco. Acabem amb les fulles de xicoira tallades a juliana.