Amanida i farcell cruixent de carbassó amb formatge fos i oli de tòfona
- Programa: La Riera
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 300 g d'enciams variats (mezclum)
- 10 tomàquets nans o cherry
- 4 fulls de pasta brik
- 150 g de carbassó
- 50 g de ceba morada
- 100 g de formatge tipus brie
- 75 ml d'oli de tòfona
- 50 g de tòfona negra
- Sal de Maldon
PREPARACIÓ
(ingredients per a 4 o 5 racions)
Per fer els farcellets, talleu el brie a daus de 3 x 1 cm. Talleu els fulls de brik en quatre parts.
Renteu i blanquegeu el carbassó sencer, refredeu-lo i talleu-lo al llarg molt fi.
Enrotlleu el formatge amb una cinta de carbassó. Emboliqueu-ho amb la pasta brik i reserveu-ho.
Per fer l'amanida, renteu, talleu i eixugueu els enciams. Renteu els tomàquets cherry. Peleu la ceba i feu-la en juliana fina. Amaniu els enciams amb l'oli de tòfona i la sal.
Col·loqueu en un plat soper un bouquet d'amanida i per sobre col·loqueu-hi els tomàquets nans i la juliana de ceba morada.
Enforneu al moment els farcellets durant 3 minuts a 220 ºC.
Col·loqueu dos farcellets per ració i, per sobre, poseu-hi tòfona ratllada.
Per fer els farcellets, talleu el brie a daus de 3 x 1 cm. Talleu els fulls de brik en quatre parts.
Renteu i blanquegeu el carbassó sencer, refredeu-lo i talleu-lo al llarg molt fi.
Enrotlleu el formatge amb una cinta de carbassó. Emboliqueu-ho amb la pasta brik i reserveu-ho.
Per fer l'amanida, renteu, talleu i eixugueu els enciams. Renteu els tomàquets cherry. Peleu la ceba i feu-la en juliana fina. Amaniu els enciams amb l'oli de tòfona i la sal.
Col·loqueu en un plat soper un bouquet d'amanida i per sobre col·loqueu-hi els tomàquets nans i la juliana de ceba morada.
Enforneu al moment els farcellets durant 3 minuts a 220 ºC.
Col·loqueu dos farcellets per ració i, per sobre, poseu-hi tòfona ratllada.