Amanida tèbia amb seitons

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Sense gluten
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les recomanacions apunten a menjar-se cada dia una ració de fruita rica en vitamina C, com les de la recepta: taronges, maduixes, kiwis...Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 ració 

      

    8 cirerols 

    1 gra d'all  

    1 taronja petita 

    1 ceba tendra xinesa 

    5 lloms de seitó en vinagre 

    Llima 

    Sal 

    Pebre 

    Oli OVE

PREPARACIÓ

  1. Pelem una taronja neta a sang, en traiem els grills, la pela blanca i les membranes. 
  2. Posem una paella al foc i, mentre s'escalfa, tallem a juliana una ceba tendra xinesa neta.  
  3. Afegim a la paella calenta un raig oli, un gra d'all aixafat amb la pela, la ceba reservada i vuit tomàquets cirerol nets. 
  4. Ho saltem tot a foc fort.  
  5. Afegim els grills de taronja reservats a la paella i ho saltem a foc fort un minut. 
  6. Ho reservem en un bol i ho amanim amb el suc d'una llima, sal, pebre i oli OVE. 
  7. Ho integrem. 
  8. Emplatem l'amanida i la coronem amb cinc lloms de seitons envinagrats. 
Anar al contingut