Amanida tèbia amb seitons
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Sense gluten
- Informació nutricional -Obre
Les recomanacions apunten a menjar-se cada dia una ració de fruita rica en vitamina C, com les de la recepta: taronges, maduixes, kiwis...Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
1 ració
8 cirerols
1 gra d'all
1 taronja petita
1 ceba tendra xinesa
5 lloms de seitó en vinagre
Llima
Sal
Pebre
Oli OVE
PREPARACIÓ
- Pelem una taronja neta a sang, en traiem els grills, la pela blanca i les membranes.
- Posem una paella al foc i, mentre s'escalfa, tallem a juliana una ceba tendra xinesa neta.
- Afegim a la paella calenta un raig oli, un gra d'all aixafat amb la pela, la ceba reservada i vuit tomàquets cirerol nets.
- Ho saltem tot a foc fort.
- Afegim els grills de taronja reservats a la paella i ho saltem a foc fort un minut.
- Ho reservem en un bol i ho amanim amb el suc d'una llima, sal, pebre i oli OVE.
- Ho integrem.
- Emplatem l'amanida i la coronem amb cinc lloms de seitons envinagrats.