Amanida Waldorf picant
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
La polpa de la poma és rica en pectina, una fibra soluble, que si es menja cuita és molt digestiva i ideal per a la salut intestinal.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
500 g patata monalisa
1 poma àcida
1 llimona
1 bitxo fresc
Api
Julivert
Menta
Xili de Jalapa amb vinagre
Mostassa
Maionesa
Panses
Nous
Oli OVE
Pebre
Sal
PREPARACIÓ
- Esqueixem 500 g de patata monalisa, deixant-hi la pell, i la posem a bullir amb aigua fins a cobrir, i un polsim de sal.
- En un bol, hi posarem una mica d'api que haurem pelat i tallat ben menut. Hi afegirem també mitja poma àcida tallada a dauets, un bitxo fresc que tallarem a rodelles, i menta i julivert, que també tallarem. Ho barregem bé amb una mica de xili de Jalapa amb vinagre, que esbocinarem.
- Ho amanim directament al bol amb un parell de cullerades de maionesa i una de mostassa. Ho barregem bé amb el suc de mitja llimona.
- Hi incorporem la patata, freda, i ho integrem.
- Ho emplatem afegint-hi una mica més de julivert, panses, nous i un raig d'oli.