Amanida
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Amanida
- (per compartir)
- pernil dolç
- fulles de ruca selvàtica
- una culleradeta de pebre vermell mòlt dolç
- una culleradeta de pebre vermell mòlt picant
- sal de Maldon
- 1 pera
- cargols de mar
PREPARACIÓ
1. Pelem la pera i la tallem amb la mandolina.
2. Col·loquem les làmines de pera en un plat pla, de manera que formin totes una rodona.
3. Incorporem el pernil dolç a l'amanida, al damunt de les làmines de pera.
4. Barregem en un bol el pebre dolç amb el picant i en tirem una mica per damunt del pernil dolç.
5. Repartim ara els cargols de mar per l'amanida.
6. Tirem un bon raig d'oli dins un bol i hi mullem les fulles de ruca.
7. Afegim les fulles de ruca a l'amanida i ja la tenim a punt!
2. Col·loquem les làmines de pera en un plat pla, de manera que formin totes una rodona.
3. Incorporem el pernil dolç a l'amanida, al damunt de les làmines de pera.
4. Barregem en un bol el pebre dolç amb el picant i en tirem una mica per damunt del pernil dolç.
5. Repartim ara els cargols de mar per l'amanida.
6. Tirem un bon raig d'oli dins un bol i hi mullem les fulles de ruca.
7. Afegim les fulles de ruca a l'amanida i ja la tenim a punt!