Ami'ó (Polenta beninesa) - Porto-Novo, Benín
- Programa: Karakia
- Cuina: Gladys Migan i Pamela d'Oliveira, Sabadell
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 10 minuts
- Dieta: Sense gluten
INGREDIENTS
- el suc de marinar pollastre (recepta del kokló mimé)
- farina de blat de moro
- aigua
PREPARACIÓ
Desfeu 5 o 6 cullerades de farina de blat de moro en un bol amb un raig d'aigua.
Poseu la cassola de l'adob del pollastre al foc i, quan gairebé arrenqui el bull, afegiu-hi la farina de blat de moro desfeta. Remeneu-ho amb energia perquè no s'hi facin grumolls.
Al cap d'uns quants minuts, quan la salsa s'hagi cuit i sigui cremosa, afegiu-hi unes quantes cullerades més de farina de blat de moro i no pareu de remenar-ho fins que n'obtingueu una consistència compacta, a l'estil de la polenta italiana.
Poseu la cassola de l'adob del pollastre al foc i, quan gairebé arrenqui el bull, afegiu-hi la farina de blat de moro desfeta. Remeneu-ho amb energia perquè no s'hi facin grumolls.
Al cap d'uns quants minuts, quan la salsa s'hagi cuit i sigui cremosa, afegiu-hi unes quantes cullerades més de farina de blat de moro i no pareu de remenar-ho fins que n'obtingueu una consistència compacta, a l'estil de la polenta italiana.