Anguila amb faves
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Fran López
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Torreó de l'Indià
- Informació nutricional -Obre
L'anguila de mar és el peix blau amb més quantitat de greix. Malgrat no contenir gaire omega-3, aporta altres àcids grassos insaturats molt saludables, fent-la un aliment adequat per a tot tipus de persones.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 1 kg d'anguila de mar
- 1/2 kg de faves fresques
- 2 cebetes tendres
- 12 tomàquets cherry
- sal
- oli
- pebre negre
- germinat de ceba
PREPARACIÓ
Per començar, talleu l'anguila per la meitat, traieu-li l'espina central i talleu-la a trossos.
Seguidament, saleu-la i fregiu-la en una paella amb oli fins que estigui ben dauradeta.
Mentrestant, desgraneu les faves i escaldeu-les en un bol amb aigua bullint i sal durant uns segons. Després, traieu-los la segona pell i reserveu-les.
A continuació, en una paella amb una mica d'oli sofregiu durant un parell de minuts la ceba tendra tallada a la juliana, les faves pelades i els tomàquets cherry tallats per la meitat. Quan ja estiguin cuits, retireu-ho del foc i rectifiqueu-ho de pebre.
I ja per acabar, emplateu el saltat de verdures, poseu-hi els talls d'anguila a sobre i guarniu el plat amb una mica de germinat de ceba.
Seguidament, saleu-la i fregiu-la en una paella amb oli fins que estigui ben dauradeta.
Mentrestant, desgraneu les faves i escaldeu-les en un bol amb aigua bullint i sal durant uns segons. Després, traieu-los la segona pell i reserveu-les.
A continuació, en una paella amb una mica d'oli sofregiu durant un parell de minuts la ceba tendra tallada a la juliana, les faves pelades i els tomàquets cherry tallats per la meitat. Quan ja estiguin cuits, retireu-ho del foc i rectifiqueu-ho de pebre.
I ja per acabar, emplateu el saltat de verdures, poseu-hi els talls d'anguila a sobre i guarniu el plat amb una mica de germinat de ceba.