Arròs a la cassola

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Maria nicolau
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • Arròs bomba o de gra rodó

    Carn al gust (costella, pollastre, salsitxes)

    Verdures al gust (carxofes, pèsols...)

     

    PER AL SOFREGIT:

    Pebrot verd

    Ceba

    Tomàquet madur, de pera o de penjar

    Oli d'oliva

    Sal

PREPARACIÓ

  1. En una paella per a arròs, sofregim la carxofa i la reservem.
  2. Amb el mateix oli sofregim la carn: el pollastre, la costella, les salsitxes... i reservem.
  3. A la mateixa cassola --hi afegim més oli si cal-- preparem un sofregit amb el pebrot i la ceba tallats ben petits.
  4. Quan hagi suat la ceba i el pebrot sigui tou, hi afegim el tomàquet ratllat i sense llavors.
  5. Tornem a posar-hi la carn i la carxofa a la paella i ho remenem amb el sofregit perquè s'impregni. 
  6. Hi afegim uns pèsols.
  7. Ho cobrim tot amb aigua. 
  8. Quan l'aigua bulli, hi afegim l'arròs bomba i una mica de sal. 
  9. Quan l'arròs tingui un color marró uniforme, més fosc a la part del centre, el deixem reposar i emplatem.
Anar al contingut