Arròs a la cassola
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Maria nicolau
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
Arròs bomba o de gra rodó
Carn al gust (costella, pollastre, salsitxes)
Verdures al gust (carxofes, pèsols...)
PER AL SOFREGIT:
Pebrot verd
Ceba
Tomàquet madur, de pera o de penjar
Oli d'oliva
Sal
PREPARACIÓ
- En una paella per a arròs, sofregim la carxofa i la reservem.
- Amb el mateix oli sofregim la carn: el pollastre, la costella, les salsitxes... i reservem.
- A la mateixa cassola --hi afegim més oli si cal-- preparem un sofregit amb el pebrot i la ceba tallats ben petits.
- Quan hagi suat la ceba i el pebrot sigui tou, hi afegim el tomàquet ratllat i sense llavors.
- Tornem a posar-hi la carn i la carxofa a la paella i ho remenem amb el sofregit perquè s'impregni.
- Hi afegim uns pèsols.
- Ho cobrim tot amb aigua.
- Quan l'aigua bulli, hi afegim l'arròs bomba i una mica de sal.
- Quan l'arròs tingui un color marró uniforme, més fosc a la part del centre, el deixem reposar i emplatem.