Arròs al forn amb bacallà
INGREDIENTS
300 g arròs rodó
80 g mantega
40 g panses
20 g pinyons
650 ml fumet blanc
4 cues de bacallà dessalat
1 ceba tendra grossa
Julivert
Sal
Oli
PREPARACIÓ
- Posem 80 g de mantega en una cassola.
- Tallem a microbrunesa 1 ceba tendra grossa i l'afegim a la cassola. Ho courem a foc baix durant 15 minuts fins que estigui transparent.
- Tallem ben menudes 2 tiges de julivert, que reservem.
- Quan la ceba és transparent, afegim 300 g d'arròs i la meitat del julivert. Perlem l'arròs.
- Aboquem a l'arròs 40 g de panses, 650 ml de fumet blanc calent i sal. Ho cuinarem a foc fort 5 minuts.
- Tenim 4 cues de bacallà dessalat, que salem.
- Aboquem el contingut de la cassola en una llauna de 32x23. Hi posem per sobre el bacallà i ho enfornem 10 minuts a 160º.
- Torrem en una paella 20 g de pinyons. En un morter hi posem oli, els pinyons torrats i la resta del julivert. Piquem.
- Desenfornem la llauna i emplatem una ració d'arròs amb bacallà amb l'amanit de pinyons i julivert.