Arròs amb ànec i verdures
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Dieta: Per a esportistes
- Informació nutricional -Obre
Aquesta recepta conté els principals grups d'aliments: feculents, proteics, verdures i greixos vegetals.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- Ingredients per a 4 persones
- 2 confits d'ànec
- 4 tasses de cafè d'arròs
- 2 cebes grosses
- un manat d'alls tendres
- un manat d'espinacs
- 2 pastanagues
- oli d'oliva verge extra
- 1l de brou de verdures
- vi blanc
- sal
- pebre
PREPARACIÓ
1. Traiem el confit de la bossa i l'esmicolem. El passem per la paella amb una mica d'oli.
2. Posem la pell del confit en una safata de forn, amb paper de forn per sobre i per sota, per eliminar-ne l'excés de greix. Les torrem una mica.
3. Sofregim els alls tendres, les cebes i les pastanagues tallades a la brunesa, amb un raig d'oli dins una cassola. Hi tirem el vi blanc fins que s'evapori l'alcohol.
4. Quan estiguin les verdures daurades, hi afegim l'arròs i ho enrossim una mica.
5. Ho salpebrem. Hi posem el confit d'ànec esmicolat i ho neguem tot amb el brou de verdures. Ho deixem 14 minuts. Després el deixem reposar 5 minuts amb el foc apagat.
6. Hi afegim el manat d'espinacs nets i tallats en cru, perquè es coguin aquests últims 5 minuts.
7. Fem unes cotnes de pell de confit d'ànec. Fregim la pell torrada en una paella amb oli.
8. Servim l'arròs acompanyat de les cotnes.
2. Posem la pell del confit en una safata de forn, amb paper de forn per sobre i per sota, per eliminar-ne l'excés de greix. Les torrem una mica.
3. Sofregim els alls tendres, les cebes i les pastanagues tallades a la brunesa, amb un raig d'oli dins una cassola. Hi tirem el vi blanc fins que s'evapori l'alcohol.
4. Quan estiguin les verdures daurades, hi afegim l'arròs i ho enrossim una mica.
5. Ho salpebrem. Hi posem el confit d'ànec esmicolat i ho neguem tot amb el brou de verdures. Ho deixem 14 minuts. Després el deixem reposar 5 minuts amb el foc apagat.
6. Hi afegim el manat d'espinacs nets i tallats en cru, perquè es coguin aquests últims 5 minuts.
7. Fem unes cotnes de pell de confit d'ànec. Fregim la pell torrada en una paella amb oli.
8. Servim l'arròs acompanyat de les cotnes.