Arròs amb fesols i naps

- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: La Sucursal
INGREDIENTS
- 1 cua de porc
- 1/2 peu de porc
- 1 os d'espina (corbet)
- 200 g de fesols
- 1 napicol
- 300 g d'arròs
- pebre vermell
- 1 gotet d'oli
- sal
- brins de safrà
- 2 botifarrons de ceba secs
- 1,5 l d'aigua
PREPARACIÓ
En una paella amb una mica d'oli, poseu la cua de porc, el mig peu, el corbet i un tall de carn magra.
Quan estigui daurat afegiu-hi el pebre vermell i l'aigua. Abans de tapar-ho per deixar-ho bullir durant 2 hores, tireu-hi el nap pelat i tallat. Mentrestant, coeu els fesols en un cassó amb aigua ben freda durant 2 hores, i quan estiguin llestos, incorporeu-los al brou juntament amb el safrà i el botifarró de ceba. Deixeu-ho coure un moment, i abans de tirar-hi l'arròs traieu la carn. Un cop passats 15 minuts ja podeu emplatar.
Quan estigui daurat afegiu-hi el pebre vermell i l'aigua. Abans de tapar-ho per deixar-ho bullir durant 2 hores, tireu-hi el nap pelat i tallat. Mentrestant, coeu els fesols en un cassó amb aigua ben freda durant 2 hores, i quan estiguin llestos, incorporeu-los al brou juntament amb el safrà i el botifarró de ceba. Deixeu-ho coure un moment, i abans de tirar-hi l'arròs traieu la carn. Un cop passats 15 minuts ja podeu emplatar.