Arròs amb llet de coco

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    L'arròs és un aliment ric en hidrats de carboni, que ens dona molta energia de llarga durada; cal prendre'n racions moderades i en dies d'activitat intensa.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1,2 l llet de coco

    150 g arròs rodó

    60 sucre blanc

    1/2 mango

    1 canonet d'herba llimona (lemon grass)

    Shichimi togarashi (opcional)

PREPARACIÓ

  1. Aboquem a una olla 1,2 l de llet de coco. Hi tirem 60 g de sucre blanc. Matxuquem amb un ganivet 1 canonet d'herba llimona, l'obrim una mica amb al llarg i l'afegim. Posem l'olla al foc i portem a ebullició.
  2. Quan estigui a punt d'arrencar el bull, hi tirem 150 g d'arrós rodó. Coem l'arròs a foc baix uns 25 minuts. Durant aquest temps, vigileu i remeneu l'arrós cada 5 minuts. Passats els 25 minuts, apaguem el foc i deixem reposar 5 minuts.
  3.  Repartim l'arrós cuit en 4 cassoletes i el deixem refredar. Un cop fredes, posem les cassoletes a la nevera.
  4. Pelem i tallem a daus petits 1/2 mango, o altra fruita que us agradi. Posem els dauets a les cassoletes.
  5. Posem per sobre Shichimi Togarashi, una barreja d'espècies asiàtica amb sabor picants i cítrics que podeu trobar en botiques especialitzades i en alguns supermercats. Si no en teniu, podeu servir l'arròs amb espècies que us agradin i una mica de ratlladura de llima o sense res.
Anar al contingut