Arròs amb verdures
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
L'arròs és un aliment ric en hidrats de carboni de lenta assimilació, ideal per a dies d'activitat intensa.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A 1 PERSONA
180 g arròs rodó
50 g pèsols congelats
3 cors de carxofa en conserva
1 gra d'all
1 bitxo fresc
1 culleradeta cúrcuma
Menta fresca
Vinagre de Mòdena
Pebre negre
Oli OVE
Sal
PREPARACIÓ
- Escalfem una paella. Mentre agafa temperatura, tallem per la meitat 3 cors de carxofa en conserva.
- Afegim un raig d'oli a la paella i marquem les carxofes. Mentrestant aprofitem per laminar un gra d'all que hem pelat.
- Reservem les carxofes marcades en un bol.
- Saltem l'all laminat a la paella. Quan ha agafat color, pugem el foc de la paella i afegim 50 g de pèsols congelats. Els saltem un parell de minuts.
- Agafem un bol petit o una tassa. Hi afegim un bon raig d'aigua i una cullerada de cúrcuma. Ho barregem amb una cullera.
- Afegim a la paella 180 g d'arròs blanc cuit i a continuació la barreja d'aigua i cúrcuma. Ho coem uns minuts fins que l'arròs quedi hidratat.
- Afegim a la paella unes gotes de vinagre de Mòdena, un polsim de sal i unes voltes de pebre. Remenem per integrar-ho.
- Tallem a microbrunesa un bitxo fresc i l'afegim a la paella. Integrem i apaguem el foc.
- Emplatem l'arròs, afegim les carxofes marcades i unes fulles de menta. I ja tenim un plat on hem aprofitat un arròs ja cuit i ben acompanyat d'una conserva i un congelat.