Arròs cremós de bolets

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Baldomero Bernal
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Restaurant: Cuines de casa
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    L'arròs pertany al grup d'aliments rics en hidrats de carboni, que ens donen energia de llarga durada. Es representa a la base de la piràmide alimentària, i se'n pot prendre uns dos dies a la setmana.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Ingredients per a 4 persones
  • 400 g d'arròs carnaroli
  • 1 l de brou de verdures
  • 1 ceba grossa
  • 100 g de pèsols
  • 8 puntes d'espàrrec
  • 100 g de carbassó
  • 50 g de mantega
  • 25 g de parmesà
  • 100 g de bolets de temporada
  • 125 ml de vi blanc
  • 7 g de sal
  • 1 g de safrà
  • porradell picat

PREPARACIÓ

Tallem la ceba amb el processador d'aliments i la posem juntament amb 40 g de mantega al bol de la Cooking Chef a 120 ºC uns 10 minuts a velocitat 1 amb el batedor flexible de remenar. Quan sigui rossa, hi afegim l'arròs i el sofregim 2 min. A 120 ºC (velocitat 1).

Hi afegim el vi i el fem evaporar. Ho mullem amb una tercera part del brou (escalfat prèviament al microones). Programem 7 minuts a 120 ºC (velocitat 2). Hi afegim els bolets, els pèsols, les puntes d'espàrrec i el carbassó i ho deixem coure amb la resta del brou 7 minuts més.

Finalment, hi afegim el parmesà i la resta de la mantega i ho remenem uns 10 segons.

Traiem el bol del robot i el situem al lloc d'emplatar, sobre el suport de goma. Servim i acabem el plat amb una mica de porradell.
Anar al contingut