Arròs de verdures

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Rosa Maria Espinosa (dietista-nutricionista de Palau-Solità i Plegamans)
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cuines de casa
  • Dieta: Per a esportistes

INGREDIENTS

  • Per a 4 persones:
  • 220 g d'arròs bomba
  • 1 l de caldo Aneto de carn i verdures amb sofregit
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pot de favetes confitades en oli
  • 6 xampinyons frescos
  • 1 carbassó
  • 80 g de mongetes verdes
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Per començar, poseu l'oli de les favetes confitades en una paella, amb el foc a potència mitjana, i sofregiu-hi el pebrot tallat a daus durant un parell de minuts.

Mentrestant, talleu la mongeta i el carbassó a trossets. Seguidament, afegiu-los a la paella del pebrot, remeneu-ho bé i deixeu-ho sofregir un minut. Després, afegiu-hi els xampinyons laminats i deixeu-ho sofregir un minut més. A continuació, poseu-hi les favetes i deixeu-les sofregir també un minut més.

Tot seguit, aboqueu el caldo Aneto de Carn i Verdures amb sofregit i apugeu el foc a màxima potència. Quan arrenqui el bull, afegiu-hi l'arròs i deixeu-lo coure durant 10 minuts a foc fort. Passat aquest temps, abaixeu el foc a potència mitjana, rectifiqueu-lo de sal i pebre i deixeu-lo bullir durant 10 minuts més (segons com us agradi el punt de l'arròs).

Finalment, retireu-lo del foc i deixeu-lo reposar 5 minuts aproximadament.

I ja per acabar, ja podeu emplatar l'arròs amb verdures.
 
Anar al contingut