Arròs mariner amb castanyons i cloïsses

- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Josep Bayerri
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Botavara, L'Ampolla
INGREDIENTS
- brou de peix
- 4 grapats d'arròs
- cloïsses
- 300 g de castanyons (sèpies petites)
- 2 grans d'all
- 1 ceba
- julivert
- 1 pebrot
- 3 o 4 tomàquets pelats
- pebre roig dolç
- safrà
- oli
- sal
- 1 cullerada de romesco
PREPARACIÓ
Per començar, sofregiu els castanyons en una cassola amb oli roent.
Quan estiguin ben sofregits, reserveu-los en un plat. Per fer el sofregit, a la mateixa cassola afegiu-hi l'all picat, la ceba picada, el pebrot picat i el tomàquet triturat, i remeneu-ho. Quan el sofregit estigui a punt, incorporeu-hi una mica de julivert, l'arròs, els castanyons i el romesco. Quan estigui tot ben sofregit, afegiu-hi el fumet de peix, el pebre roig i el safrà. Deixeu-ho coure durant 15 minuts. I ja, per acabar, incorporeu les cloïsses a la cassola i espereu que s'obrin. Finalment, ja podreu emplatar-ho.
Quan estiguin ben sofregits, reserveu-los en un plat. Per fer el sofregit, a la mateixa cassola afegiu-hi l'all picat, la ceba picada, el pebrot picat i el tomàquet triturat, i remeneu-ho. Quan el sofregit estigui a punt, incorporeu-hi una mica de julivert, l'arròs, els castanyons i el romesco. Quan estigui tot ben sofregit, afegiu-hi el fumet de peix, el pebre roig i el safrà. Deixeu-ho coure durant 15 minuts. I ja, per acabar, incorporeu les cloïsses a la cassola i espereu que s'obrin. Finalment, ja podreu emplatar-ho.