Arròs negre amb llet de soja i coco

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Ly Leap
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Indochine Ly Leap, Barcelona

INGREDIENTS

  • 150 g d'arròs negre
  • aigua
  • 5 g de sal
  • 250 g de sucre
  • 3 o 4 fulles de llima de kafir
  • gingebre
  • sèsams torrats
  • Per a la llet de soja:
  • 100 g de soja groga
  • 1 l d'aigua
  • Per a la llet de coco:
  • 1 coco
  • 1/2 litre d'aigua

PREPARACIÓ

Per fer la llet de soja, poseu la soja groga en remull en un bol amb l'aigua durant 12 hores.
Seguidament, tritureu-la, coleu-la i reserveu-la.

Per fer la llet de coco, poseu en un bol el coco ratllat i l'aigua calenta i remeneu-ho bé amb les mans. Després, coleu-la i reserveu-la.

A continuació, poseu en un cassó la llet de soja, l'arròs negre remullat, la llet de coco, les fulles de llima, el gingebre tallat a rodanxes, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure una estona.

Quan arrenqui el bull, abaixeu el foc, afegiu-hi el sucre i la sal, torneu-ho a remenar i deixeu-ho coure durant 15 minuts més. Finalment, retireu-ho del foc i deixeu-ho refredar una mica.

I ja per acabar, emplateu l'arròs negre i poseu-hi una mica de coco ratllat i sèsam per sobre.
Anar al contingut