Arròs negre amb llet de soja i coco
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Ly Leap
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Indochine Ly Leap, Barcelona
INGREDIENTS
- 150 g d'arròs negre
- aigua
- 5 g de sal
- 250 g de sucre
- 3 o 4 fulles de llima de kafir
- gingebre
- sèsams torrats
- Per a la llet de soja:
- 100 g de soja groga
- 1 l d'aigua
- Per a la llet de coco:
- 1 coco
- 1/2 litre d'aigua
PREPARACIÓ
Per fer la llet de soja, poseu la soja groga en remull en un bol amb l'aigua durant 12 hores.
Seguidament, tritureu-la, coleu-la i reserveu-la.
Per fer la llet de coco, poseu en un bol el coco ratllat i l'aigua calenta i remeneu-ho bé amb les mans. Després, coleu-la i reserveu-la.
A continuació, poseu en un cassó la llet de soja, l'arròs negre remullat, la llet de coco, les fulles de llima, el gingebre tallat a rodanxes, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure una estona.
Quan arrenqui el bull, abaixeu el foc, afegiu-hi el sucre i la sal, torneu-ho a remenar i deixeu-ho coure durant 15 minuts més. Finalment, retireu-ho del foc i deixeu-ho refredar una mica.
I ja per acabar, emplateu l'arròs negre i poseu-hi una mica de coco ratllat i sèsam per sobre.
Seguidament, tritureu-la, coleu-la i reserveu-la.
Per fer la llet de coco, poseu en un bol el coco ratllat i l'aigua calenta i remeneu-ho bé amb les mans. Després, coleu-la i reserveu-la.
A continuació, poseu en un cassó la llet de soja, l'arròs negre remullat, la llet de coco, les fulles de llima, el gingebre tallat a rodanxes, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure una estona.
Quan arrenqui el bull, abaixeu el foc, afegiu-hi el sucre i la sal, torneu-ho a remenar i deixeu-ho coure durant 15 minuts més. Finalment, retireu-ho del foc i deixeu-ho refredar una mica.
I ja per acabar, emplateu l'arròs negre i poseu-hi una mica de coco ratllat i sèsam per sobre.