Arròs pilaf

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Per a esportistes
  • Informació nutricional
    -Obre

    L'arròs és un aliment ric en hidrats de carboni que ens dona molta energia de llarga durada; cal prendre'n racions moderades i en dies d'activitat intensaAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 200 g arròs basmati  

    600 ml brou de pollastre

    1 tija d'api

    Mantega

    Oli OVE

    Sal  

PREPARACIÓ

  1. Posem una cassola al foc, hi afegim oli OVE i una nou de mantega. Mentre s'escalfa...  
  2. Tallem a rodanxes 1 tija d'api neta.  
  3. Afegim l'api a la cassola i el deixem suar 5 minuts.
  4. Posem a escalfar 600 ml de brou de pollastre fins que bulli.  
  5. Posem al colador 200 g d'arròs basmati i el rentem amb aigua.
  6. Afegim a la cassola on tenim l'api l'arròs net i ho sofregim tot un minut.
  7. Aboquem el brou bullint a la cassola i també hi posem una mica de sal.
  8. Ho enfornem 15' a 180º.
  9. Passat el temps, emplatem l'arròs.
Anar al contingut