Arròs pilaf
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Per a esportistes
- Informació nutricional -Obre
L'arròs és un aliment ric en hidrats de carboni que ens dona molta energia de llarga durada; cal prendre'n racions moderades i en dies d'activitat intensaAmb la col·laboració de:
INGREDIENTS
200 g arròs basmati
600 ml brou de pollastre
1 tija d'api
Mantega
Oli OVE
Sal
PREPARACIÓ
- Posem una cassola al foc, hi afegim oli OVE i una nou de mantega. Mentre s'escalfa...
- Tallem a rodanxes 1 tija d'api neta.
- Afegim l'api a la cassola i el deixem suar 5 minuts.
- Posem a escalfar 600 ml de brou de pollastre fins que bulli.
- Posem al colador 200 g d'arròs basmati i el rentem amb aigua.
- Afegim a la cassola on tenim l'api l'arròs net i ho sofregim tot un minut.
- Aboquem el brou bullint a la cassola i també hi posem una mica de sal.
- Ho enfornem 15' a 180º.
- Passat el temps, emplatem l'arròs.