Bacallà a la llauna amb fesols de Santa Pau
- Programa: La fonda
- Cuina: Pep Nogué
INGREDIENTS
4 supremes de bacallà dessalat
farina
pa ratllat
1/2 cabeça d'alls
julivert
2 cullerades de pebre vermell dolç
sal
pebre blanc
oli d'oliva verge extra
PREPARACIÓ
- Peleu els alls i trinxeu-los ben petits juntament amb el julivert. Barregeu-ho amb el pa ratllat, el pebre vermell dolç, sal i pebre.
- Arrebosseu els talls de bacallà amb aquesta barreja i col·loqueu-los en una llauna amb un raig d'oli d'oliva extra verge.
- Poseu-los al forn a 160 ºC durant 10 minuts.
- Fregiu unes làmines d'alls amb un xic d'oli. Quan s'enrosseixin, tireu-hi un xic de pebre vermell i un raig de vinagre. Salteu els fesols en una altra paella.
- Serviu les supremes de bacallà amb els alls pel damunt i els fesols abans que es refredin.