Bacallà a la papillota

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    El bacallà és un peix blanc i, com a tal, les recomanacions apunten a menjar-ne entre 3 i 4 vegades a la setmana.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 4 lloms bacallà dessalat de 200 g 

    2 porros 

    oli OVE 

    4 grans d'all 

    Orenga seca 

    Farigola seca 

    Romaní sec 

    1 llimona 

PREPARACIÓ

  1. Tallem a rodelles 2 porros i els marquem a la paella amb oli OVE. 
  2. Tenim 4 lloms de bacallà ja dessalats i ara l'aromatitzem. Posarem en un bol romaní sec, orenga seca, farigola seca i una pela de llimona que ratllem. Ho barregem tot i arrebossem els 4 lloms de bacallà.  
  3. Preparem un paper sulfurat. A la base hi posarem el 5 talls de porros que hem saltat. A sobre dels porros hi posem 1 llom de bacallà amb la pell amunt. Al damunt de cada llom hi afegim un gra d'all aixafat i un raig d'oli. 
  4. Tanquem el paper fent papillota i el lliguem amb un cordill. Enfornem 10  minuts a 180º. 
  5. Quan desemboliquem la papillota recuperem el suc que ha deixat anar al porro i a l'hora d'emplatar el bacallà l'hi tirem per sobre. 

  

Anar al contingut