Bacallà a la papillota
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Informació nutricional -Obre
El bacallà és un peix blanc i, com a tal, les recomanacions apunten a menjar-ne entre 3 i 4 vegades a la setmana.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
4 lloms bacallà dessalat de 200 g
2 porros
oli OVE
4 grans d'all
Orenga seca
Farigola seca
Romaní sec
1 llimona
PREPARACIÓ
- Tallem a rodelles 2 porros i els marquem a la paella amb oli OVE.
- Tenim 4 lloms de bacallà ja dessalats i ara l'aromatitzem. Posarem en un bol romaní sec, orenga seca, farigola seca i una pela de llimona que ratllem. Ho barregem tot i arrebossem els 4 lloms de bacallà.
- Preparem un paper sulfurat. A la base hi posarem el 5 talls de porros que hem saltat. A sobre dels porros hi posem 1 llom de bacallà amb la pell amunt. Al damunt de cada llom hi afegim un gra d'all aixafat i un raig d'oli.
- Tanquem el paper fent papillota i el lliguem amb un cordill. Enfornem 10 minuts a 180º.
- Quan desemboliquem la papillota recuperem el suc que ha deixat anar al porro i a l'hora d'emplatar el bacallà l'hi tirem per sobre.