Bacallà a la taronja

Imatge recepta de Bacallà a la taronja
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    El bacallà és un peix blanc font de vitamina D, que facilita l'absorció del calci dels aliments.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 4 lloms de bacallà dessalat 

    3 cebes tendres 

    2 taronges 

    10 g farina fina de blat de moro 

    Mantega 

    Raig de cava 

    Nou moscada 

    Pebre negre 

    Sal 

PREPARACIÓ

  1. Posem una paella a escalfar amb una  nou de mantega. Mentre la mantega es desfà, tallem a juliana 3 cebes tendres. 
  2. Quan la mantega s'ha desfet, afegim a la paella les cebes i coem a foc alt amb un polsim de sal fins que queda enrossida. 
  3. Fem suc de 2 taronges, el colem i reservem un moment. 
  4. Posem una mica de suc de taronja en una tasseta i hi dissolem 10 g de farina fina de blat de moro. 
  5. Quan la ceba està enrossida, distribuïm per la paella 4 lloms de bacallà dessalat amb la pell tocant la base. Els coem a foc mitjà-alt uns minuts i els girem. 
  6. Aboquem a la paella 1 raig de cava i deixem que s'evapori l'alcohol. A continuació, aboquem el suc de taronja a la paella i la dissolució de farina fina de blat de moro. Coem uns 10 minuts tapant la paella tot i anar napant els lloms de tant en tant. 
  7. Passats els 10 minuts, destapem la paella i hi ratllem una mica de nou moscada. Pebrem amb pebre negre i servim una mica de ceba i salsa a la base del plat i un llom de bacallà al damunt. I ja ho tenim! 
Anar al contingut