Bacallà al pil-pil
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Informació nutricional -Obre
La picantor i la coïssor del bitxo es treu menjant pa o bevent llet, aquests s'emporten la capsaïcina, la substància responsable.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
2 morros grossos de bacallà
- Oli d'oliva verge extra
- 1 cabeça d'alls
- 1 bitxo fresc
- 2 tripes de bacallà
PREPARACIÓ
1. Fregim suaument els alls pelats amb el bitxo amb molt oli. Ho reservem i ho deixem refredar.
2. Amb aquest mateix oli, ja sense alls ni bitxo, hi confitem les tripes durant 5 minuts a foc baix. Ho colem i en reservem una part.
3. Confitem els morros tallats amb 4 parts amb la pell amunt a foc baix durant uns 5-8 minuts, depenent de la mida el bacallà.
4. Quan estan prou cuits, traiem els morros del foc i amb l'oli tebi, el muntem amb unes varetes (calent no munta).
5. Ho servim amb el bitxo i l'all per sobre.