Bacallà amb allioli a la llauna
INGREDIENTS
- PER A 1 PERSONA:
- 1 ració morro bacallà
- 200 g mongetes seques cuites
- 40 ml brou peix
- 1/4 pebrot vermell
- 1 ou
- 2 grans d'all
- Oli d'oliva suau
- Vinagre d'alfàbrega
- Alfàbrega
- Pebre
- Sal
PREPARACIÓ
1. Tallem el pebrot vermell a daus i el reservem en un bol.
2. En aquest mateix bol també hi abocarem 200 g de mongetes seques cuites i 40 ml de brou de peix. Ho salpebrem, ho barregem i ho reservem.
3. Fem una maionesa. En un got batedor hi posem 2 grans d'all, 1 ou, oli d'oliva i un raig de vinagre d'alfàbrega.
4. En una llauna, hi posem el contingut del bol. A sobre, hi posem el tall de morro de bacallà. Per sobre del peix, hi posem la maionesa. Hi posem un raig d'oli a tot el contingut de la llauna.
5. Ho fiquem al forn 15 minuts, a 180º.
6. Acabem el plat amb unes fulles d'alfàbrega trossejades.