Bacallà amb allioli a la llauna

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    El bacallà és ric en vitamines del grup B, importants per a la formació de glòbuls vermells i per a un correcte funcionament del sistema nerviós.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:
  • 1 ració morro bacallà
  • 200 g mongetes seques cuites
  • 40 ml brou peix
  • 1/4 pebrot vermell
  • 1 ou 
  • 2 grans d'all
  • Oli d'oliva suau
  • Vinagre d'alfàbrega
  • Alfàbrega
  • Pebre
  • Sal

PREPARACIÓ

1. Tallem el pebrot vermell a daus i el reservem en un bol.

2. En aquest mateix bol també hi abocarem 200 g de mongetes seques cuites i 40 ml de brou de peix. Ho salpebrem, ho barregem i ho reservem.

3. Fem una maionesa. En un got batedor hi posem 2 grans d'all, 1 ou, oli d'oliva i un raig de vinagre d'alfàbrega.

4. En una llauna, hi posem el contingut del bol. A sobre, hi posem el tall de morro de bacallà. Per sobre del peix, hi posem la maionesa. Hi posem un raig d'oli a tot el contingut de la llauna.

5. Ho fiquem al forn 15 minuts, a 180º.

6. Acabem el plat amb unes fulles d'alfàbrega trossejades.

Anar al contingut