Bacallà amb maionesa de codony

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    El bacallà és un peix blanc, aliment que es recomana menjar entre 3 i 4 vegades a la setmana.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 100 g codonyat 

    100 g farina blat 

    100 g midó blat de moro 

    8 g impulsor químic 

    200 ml cervesa 

    4 supremes bacallà dessalat 

    1 ou 

    Pebre vermell fumat 

    Oli suau 

    Oli  OVE 

PREPARACIÓ

  1. Comencem per fer una pastina per fregir el bacallà. Posem en un bol 100 g de farina de blat, 100 g de midó, 8 g d'impulsor, 200 ml de cervesa i ho barregem. També hi afegim 1 culleradeta de pebre vermell fumat i sal. Hem d'obtenir una textura densa. Ho deixarem reposar a la nevera. 
  2. Eixuguem bé 4 talls de suprema de bacallà dessalat i sense pell. Els tallem a daus. 
  3. Fem la maionesa de codony: trenquem 1 ou i el posem al got batedor, hi afegim 400 g de codonyat i sal. Ho turbinem amb oli suau i ho emulsionem fins a tenir textura de maionesa. 
  4. Agafem la pastina de la nevera, hi posem el bacallà i l'anem fregint en una cassola amb oli calent. L'anem reservant sobre paper absorbent. 
  5. Emplatem els daus de bacallà fregit i hi afegim la maionesa a puntets. 
Anar al contingut