Bacallà amb samfaina
- Programa: Tàpias variades
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 4 trossos de morro de bacallà
- 2 tomàquets madurs triturats, sense pela ni llavors
- 1 pebrot vermell, a trossos mitjans
- 1 pebrot verd, a trossos mitjans
- 1 carbassó a daus petits
- 1/2 albergínia a quadrets
- 1 culleradeta de sucre
- Oli d'oliva
- 1 got d'aigua
- Sal
PREPARACIÓ
1. Poseu oli en una cassola i sofregiu lleugerament el bacallà, prèviament enfarinat, i reserveu-lo.
2. A la mateixa cassola sofregiu lleugerament el pebrot vermell i el verd. Afegiu-hi el carbassó i l'albergínia. Passeu-ho lleugerament i afegiu-hi el tomàquet i el sucre. Aneu girant i quan vegeu que comença a quedar-se sec, afegiu-hi aigua.
4. Deixeu-ho coure quinze minuts afegint-hi aigua si fos necessari i després, poseu-hi el bacallà.
5. Deu minuts de cocció més, i a la taula.
Una recepta de Pere Bahí
2. A la mateixa cassola sofregiu lleugerament el pebrot vermell i el verd. Afegiu-hi el carbassó i l'albergínia. Passeu-ho lleugerament i afegiu-hi el tomàquet i el sucre. Aneu girant i quan vegeu que comença a quedar-se sec, afegiu-hi aigua.
4. Deixeu-ho coure quinze minuts afegint-hi aigua si fos necessari i després, poseu-hi el bacallà.
5. Deu minuts de cocció més, i a la taula.
Una recepta de Pere Bahí