Bacallà de Quaresma

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Martina Puigvert
  • Dificultat: Baixa
  • Restaurant: Les Cols

INGREDIENTS

  • Bacallà

    Flors de carbassó

    Espinacs

    Panses

    Raïm

    Moscatell

    Oli d'oliva

PREPARACIÓ

  1. Dessalem el bacallà.
  2. En un cassó amb oli d'oliva i una mica d'aigua, hi posem les pells del bacallà per fer un pil-pil.
  3. Quan arribi a ebullició, traiem les pells, ho colem i ho passem per la batedora.
  4. En un altre cassó, tornem a posar oli d'oliva i agua i hi incorporem retalls de bacallà. Ho infusionem com en el pil-pil fins que tingui textura de brandada.
  5. Farcim les flors de carbassó amb la brandada i les coem al forn 2 minuts a 180 graus.
  6. Saltem els espinacs sense oli i, quan estiguin, els triturem per fer una salsa.
  7. En un cassó, infusionem el raïm i les panses en moscatell.
  8. Emplatem el llom de bacallà amb la salsa d'espinacs per sota i per sobre el pil-pil, i el raïm i les panses amb moscatell.
  9. Ho acompanyem de la flor de carbassó farcida de brandada.

 

Anar al contingut