Bacallà esqueixat amb formatge

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    El bacallà és un peix blanc i, per tant, de baix contingut greixós i amb proteïnes de bona qualitatAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 120 g bacallà dessalat esqueixat

    90 ml nata 35% MG

    30 g formatge ovella curat

    1 gra d'all

    5 g farina

    Oli d'oliva verge extra

    Sal

    Cibulet 

    Torradetes

PREPARACIÓ

  1. Posem una cassola al foc i hi aboquem un raig d'oli d'oliva verge extra.
  2. Pelem i tallem a rodelles 1 gra d'all. L'afegim a la cassola. Quan ja està enrossit tirem una cullerada (5 g) de farina. Ho remenem durant 3 minuts. Hi afegim 120 g de bacallà esqueixat i ho remenem perquè es vagi desfent, s'evapori aigua i quedi una textura de crema.
  3. Aboquem a la cassola 90 ml de nata 35% MG. Ho cuinem a foc mitjà durant 2 minuts sense deixar de remenar. 
  4. Hi tirem 30 g de formatge curat d'ovella ratllat i l'anem integrant. Ho tastem i, si cal, rectifiquem de sal.
  5. Traiem el bacallà amb formatge de la cassola i el posem en un recipient individual. Piquem el cibulet i el posem per sobre. L'acompanyem amb torradetes.
Anar al contingut