Bacallà esqueixat amb formatge
INGREDIENTS
120 g bacallà dessalat esqueixat
90 ml nata 35% MG
30 g formatge ovella curat
1 gra d'all
5 g farina
Oli d'oliva verge extra
Sal
Cibulet
Torradetes
PREPARACIÓ
- Posem una cassola al foc i hi aboquem un raig d'oli d'oliva verge extra.
- Pelem i tallem a rodelles 1 gra d'all. L'afegim a la cassola. Quan ja està enrossit tirem una cullerada (5 g) de farina. Ho remenem durant 3 minuts. Hi afegim 120 g de bacallà esqueixat i ho remenem perquè es vagi desfent, s'evapori aigua i quedi una textura de crema.
- Aboquem a la cassola 90 ml de nata 35% MG. Ho cuinem a foc mitjà durant 2 minuts sense deixar de remenar.
- Hi tirem 30 g de formatge curat d'ovella ratllat i l'anem integrant. Ho tastem i, si cal, rectifiquem de sal.
- Traiem el bacallà amb formatge de la cassola i el posem en un recipient individual. Piquem el cibulet i el posem per sobre. L'acompanyem amb torradetes.