Bacallà fresc amb espàrrecs de marge

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Xavi Ferraté
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Restaurant: Restaurant Bresca

INGREDIENTS

  • 600 g de bacallà fresc sense espines

    150 g de tripa de bacallà en salmorra

    200 g d'espàrrecs de marge

    1 dl de fumet de peix

    50 g d'avellanes torrades

    Oli

    Sal

    Pebre negre

PREPARACIÓ

1. Posem la tripa en remull, la pelem pels dos costats i la tallem a trossets.

2. Trenquem els espàrrecs amb els dits i en reservem només la part més tendra.

3. Filetegem el bacallà, el marquem per la part de la pell i l'acabem de coure amb la tripa.

4. Reduïm el fumet amb la tripa a dins, saltem els espàrrecs i ho barregem tot.

5. Ho emplatem i hi posem les avellanes torrades per sobre.

Anar al contingut